Hirdetések

Rovatok

Ingatlanmagazin

Hirdetés

Linkek

Keresés

Friss topikok

Ingyenes lakberendező szoftverek

2008.07.26. 14:01 | ingatlanguru | 1 komment

Címkék: ingatlan lakberendezés lakberendező ingatlanmagazin irodatervező ingatlanbazár ingatlantipp lakberendező szoftver konyhatervező hálószoba tervező

A legutóbbi lakberendező szoftverekről alkotot bejegyzésem után kicsit utána néztem, hogy változott-e valamit a helyzet, és lám milyen sokat, egy halom lakberendező programottaláltam az interneten, melyek jó része ráadásul ingyenes (nyilván, mert azt kerestem :)

IKEA programok:

Konyhatervező
Tervezz olyan konyhát, amilyenre valóban szükséged van!
Konyhatervező letöltése

Irodatervező a nagyszerű munkahelyhez
Választhatsz íróasztalt, szekrényt, konferencia asztalt, polcokat, székeket. Így időt és pénzt takarítasz meg - cserébe nagyszerű munkahelyed lesz. Igazi üzleti szellem.
Irodatervező letöltése

Hálószoba tervező Kiválaszthatod az összes berendezést, és kiegészítőket! Egy személyre szabott, kényelmes hálószobában öröm az éjszaka.
Hálószoba tervező letöltése

 

Sweet Home 3D

A Sweet Home 3d ingyenes, nyílt forráskódú szoftver segítségével megtervezhetjük a házunkat 2d-ben és berendezhetjük azt 3d-ben. Nagy segítség lehet a berendezések elhelyezésének megtervezésében. A ‘lakberendező’ szoftverhez 3d modelleket tölthetünk le így színesíthetjük az eszközkészletét. A SweetHome dokumentációs oldalán számos interneten elérhető 3d modell elérhetőségét is megtaláljuk.

2 dimenziós tervezés, 3 dimenziós megjelenítés!

 

 

 Envisioner

A 3D-s tervező program ingyenesen letölthető innen >> (mérete 42Mb)
(ha mégsem megy az első letöltés akkor innen letölthető egy régebbi verzió >>)

A falakat és egyéb elemeket az egér húzásával mozgathatjuk a tervre.
Angol nyelvű ismertető a programról >> (22.oldal pdf)

Videó a lakberendező program használatáról >>

A telepítéskor a metric (milimeter) mértékegységet válasszuk az inch helyett!

Google Sketchup

http://sketchup.google.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr45586566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timitipia 2013.10.09. 09:39:04

A Sweet Home 3D egy nagyon jó lakberendező program, régebben ezt használtam, de nemrég rábukkantam egy listára: butortrend.com/10-legjobb-lakberendezo-szoftver és új szoftvereket is megismertem :) A Mydeco 3D lett a kedvencem :)
süti beállítások módosítása