Hirdetések

Rovatok

Ingatlanmagazin

Hirdetés

Linkek

Keresés

Friss topikok

5 tipp a gyors ingatlan eladáshoz

2008.07.04. 19:26 | ingatlanguru | 2 komment

Címkék: ingatlan tipp értékesítés eladás

Manapság az ingatlan piacot túlkínálat jellemzi, ami azt jelenti, hogy sokkal nehezebb eladni a lakásokat és házakat. Szerencsére azért ez nem lehetetlen, de be kell fektetni némi időt, energiát és pénzt.

A következő 5 tipp segít neked, hogy rövid idő alatt nagyszerűvé varázsold otthonod, és elvarázsold a vevőket:


1) Csinálj egy tisztasági festést! Az összes dolog közül, amit tehetsz valószínűleg ez eredményezi leggyorsabb és leghatásosabb változást. Egy olyan ingatlan, ami frissnek és tisztának tűnik, sokkal vonzóbb a vevők számára. Ne végezz hanyag munkát, szenvedni fogsz az otthonod eladásával, ha összecsapott az eredmény. Szentelj annyi gondot és figyelmet a frissítésre, mintha továbbra is ott szeretnél élni. Ha nem vagy egy ügyes kezű ezermester, akkor bízd a festést inkább egy mesterre!

2) Használj természetes színeket! A potenciális vevők egy üres vásznat akarnak látni, amikor körülnéznek az otthonodban. Ez azt jelenti, könnyen elképzelhetőnek kell lenni, hogy milyen lehet ott élni, és milyen lehetőségek vannak a változtatásokra., amelyekkel a vevők a saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják át leendő otthonukat.

3) Tisztítsd ki a fürdőszobát! A legjobb szín egy fürdőszoba számára a fehér, és ha van lehetőséged tegyél üvegajtót a zuhanykabinhoz, ahelyett, hogy zuhanyfüggönyt használnál! A csapok és a WC-ülőke cseréje szintén felfrissíthetik a fürdőszobát.

4) Tüntesd el a felfordulást! Legtöbbünknek sokkal több mindenünk van otthon, mint aminek valójában van hely. Ez azt a hatást kelti, hogy az ingatlan sokkal kisebbnek tűnik, mint amilyen valójában, és ez egyáltalán nem segít, amikor el akarod adni az otthonod. Éppen ezért mindent el kell tüntetni, amikor a vevők jönnek! Bérelhetsz egy kisebb „titkos” raktárhelyiséget a közelben, levihetsz mindent a pincébe, vagy felpakolhatsz minden felesleges dolgot a padlásra!

5) Varázsold nagyszerűvé a kerted! Július elején a kertednek mesésnek kell tűnnie. Tartsd tisztán és rendezetten, és próbáld azt a hatást kelteni, mintha nagyon kis erőfeszítéssel járna ezen idilli állapot fenntartása! Tüntess el minden kacatot, a gyerekek játékait, és győződj meg arról, hogy a járdák, ösvények lesepertek és mentesek a kinőtt fűcsomóktól!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr62553680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2008.07.04. 20:06:36

És adjam féláron!

brian2 · http://bank-hitel.blog.hu 2008.07.08. 23:03:01

lenne kedved részt venni a versenyben?
itt nézheted meg:
guru.blog.hu guru.blog.hu
süti beállítások módosítása