Hirdetések

Rovatok

Ingatlanmagazin

Hirdetés

Linkek

Keresés

Friss topikok

Hogyan NE fotózz ingatlant!

2008.08.11. 13:11 | ingatlanguru | Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan ingatlan eladás ingatlanfotózás ingatlanmagazin ingatlantipp ingatlanguru ingatlanfotó

Kritikán aluli fotók, és értelmezhetetlen, helyesírási hibáktól hemzsegő hirdetések lepik el az internetes portálokat, valamint a hirdetési magazinok hasábjait.

Kevesen tudják és figyelnek rá, hogy lakáseladásnál kiemelt figyelmet kell szentelni a külsőnek, annak, ami első pillantásra befogható rajta. Az első benyomást a hirdetésnél kapja a vevő, és ha ez negatív, akkor a legjobb ingatlanügynök sem veszi rá, hogy nézze meg a lakást. Az érdeklődők elvárják a fotót, illusztrációt az ingatlan mellé. Eladóként pedig nekünk sem érdemes csökkenteni az esélyeinket, így érdemes jó fotót, illusztrációt mellékelni a hirdetési szöveghez.

Az autótulajdonosok tudják, hogy egy autót mocskosan, teleszórva mindenféle aprósággal és szeméttel nem lehet eladni, vagy csak nagyon nehezen. Így van ez az ingatlanokkal is.Az interneten hihetetlen rossz minőségű képeket találunk, hol a fényerővel, sokszor az élesítéssel, de legtöbbször a lakás küllemével van probléma.

Olvasd el a teljes cikket:
Ingatlanmagazin - Hogyan NE fotózzunk ingatlant! - a legrosszabb ingatlanfotók

Korábbi írásunk a témában:
10 tipp: Hogyan fotózz eladásra szánt ingatlant

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlanmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr89610601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása